All-in FUE haartransplantatie Istanbul

All-in FUE haartransplantatie in Istanbul

De all-in FUE haartransplantatie behandeling in Istanbul is de meest populaire haartransplantatie techniek. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een haartransplantatie vanwege problemen met haarverlies. Over het algemeen kan haaruitval optreden als gevolg van onevenwichtige voeding, stress en gezondheidsproblemen. Vooral erfelijke haaruitval, dat kaalheid tot gevolg kan hebben en bij miljoenen mensen voorkomt, veroorzaakt vaak onrust. De meest effectieve methode om deze vorm van haarverlies te behandelen is een all-in FUE haartransplantatie in Istanbul door Hairmen Clinics.

FUE haartransplantatie in Istanbul

De FUE methode is de meest gebruikte techniek bij haartransplantaties. De techniek maakt het mogelijk om haarzakjes per stuk uit het donorgebied te extraheren, zonder dat er in de huid gesneden wordt. Andere voordelen van de FUE haarimplantatie zijn:

  • De gezonde en sterke haarzakjes worden een voor een geselecteerd.
  • Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van borsthaar en/of andere lichaamsbeharing om te transplanteren.
  • Geen incisies en geen littekens.
  • Normale werkzaamheden kunnen binnen een aantal dagen hervat worden.
  • Vlot herstel.
  • Veilige ingreep met een kleine kans op bijwerkingen.
  • De mogelijkheid om te kiezen voor een haar sparende haartransplantatie.

Chirurgische haartransplantatie

Erfelijke kaalheid is een gevolg van overgevoeligheid voor het mannelijke hormoon dihydrotestosteron, bekend als DHT. Het hormoon is van invloed op de haargroei en verzwakt de haarzakjes. Opmerkelijk is dat de haren in de haarkrans, de achterkant van uw hoofd, niet gevoelig zijn voor het DHT. De haartransplantatie wordt gedaan met grafts die uit uw haarkrans afkomstig zijn. Voor het verwijderen van de haarzakjes wordt lokale anesthesie toegepast. Met geavanceerde apparatuur, de micro FUE motor, oogst de haarchirurg vlot de benodigde grafts. Alle haarzakjes worden gecontroleerd en geprepareerd voor plaatsing in de kale of kalende gebieden. De ingreep is pijnloos. Na afloop kan korte tijd lichte napijn ontstaan. Hiervoor kunt u pijnstilling als paracetamol gebruiken. De huid in het donor- en transplantatie gebied is vaak enige tijd gezwollen. Dit neemt tijdens de eerste dagen na de ingreep af.

Oplossing erfelijke kaalheid

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Een haartransplantatie wordt meestal toegepast bij mensen met androgene alopecia. Dat is haaruitval dat optreedt als gevolg van hormonale redenen of erfelijkheid. Maar ook mensen die haarverlies hebben als gevolg van brandwonden en/of een eerder toegepaste haarimplantatie kunnen een haartransplantatie ondergaan. Heeft het haarverlies te lang geduurd en is er onvoldoende donorhaar beschikbaar? De ingreep wordt alleen met uw eigen donormateriaal gedaan. Wacht daarom niet te lang met het zoeken naar een oplossing voor haarverlies.

Voorbereiding all-in haartransplantatie in Istanbul

Als u heeft besloten om een all-in FUE haartransplantatie te laten doen, begint de ingreep met een uitgebreid consult bij een consulent. Deze praat met u over de oorzaak van het haarverlies en de dingen die u verwacht van een oplossing. Naast een toelichting op de operatie, neemt de consulent verschillende zaken die van belang zijn met u door. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om zeker 4 weken voor de haartransplantatie te stoppen met roken. Roken vermindert de doorbloeding van de hoofdhuid. De getransplanteerde zakjes hebben behoefte aan voedingsstoffen en zuurstof die normaal gezien door de circulatie verkregen worden. Ook drinkt u vanaf 48 uur voor de ingreep geen alcohol, omdat dit het bloed verdunt. Gebruikt u bloedverdunners en/of andere medicatie? Het is niet ondenkbaar dat u tijdens de dagen en weken voor de ingreep een alternatief doseerschema krijgt. Neem, indien van toepassing, een medicatieoverzicht mee naar het consult.

Nazorg en herstel haarimplantatie

Na de procedure neemt de haarchirurg de nazorg met u door. U ontvangt verschillende verzorgingsproducten en medicijnen zoals ontstekingsremmers en antibiotica. Het is belangrijk om de hoofdhuid de eerste dagen droog te houden en een paar nachten wat hoger te liggen met het hoofd. Let op dat de hoofd en/of het haar niet overbelast worden. Op de dag na de haartransplantatie komt u terug bij de arts voor een controle. U krijgt uitleg over de manier waarop u thuis het haar en de hoofdhuid kunt verzorgen voor een spoedig herstel. De eerste 4 tot 6 weken is het belangrijk om uw hoofd te ontzien en geen contactsporten of zware lichamelijke inspanningen te doen.

Ontwikkeling nieuwe haargroei

De haargroeitijdlijn en het resultaat van een haartransplantatie zijn de belangrijkste aspecten van de FUE haarimplantatie. Verwacht niet dat er sprake is van direct resultaat na de behandeling. Gemiddeld duurt het een jaar, voordat de haarzakjes zich volledig ontwikkeld hebben. De exacte tijd verschilt per persoon. Iedereen heeft een eigen metabolisme en herstelt op unieke manier. De tijdlijn van de haargroei kan variëren. De eerste nieuwe haargroei wordt vanaf 3 tot 4 maanden na de operatie zichtbaar. Het haar dat groeit kan naar wens geknipt en gestyled worden. Het slagingspercentage van een all-in FUE haartransplantatie in Istanbul is hoog. Dit percentage hangt af van zowel de haarchirurg als u zelf. Uw eigen aandeel in de nazorg is belangrijk voor het resultaat. Gemiddeld is het slagingspercentage ruim 90%.

Waarin onderscheidt Hairmen Clinics zich van andere haarklinieken?

Hairmen Clinics is trots op de succesvolle en gezonde resultaten die de haarchirurgen de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Een all-in FUE haartransplantatie wordt door onze haarchirurgen in Istanbul toegepast, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur en moderne technieken. Onze haarchirurgen volgen bijscholingsworkshops en zijn regelmatig aanwezig bij congressen en conferenties die betrekking hebben op reconstructieve haarchirurgie. De ervaring van de artsen en medewerkers van de kliniek zorgen ervoor dat we in staat zijn om iedere patiënt nauwkeurig te analyseren en een passend behandelvoorstel te geven. Het donorgebied wordt beschermd en niet volledig uitgeput. Door de haarzakjes esthetisch te verdelen over de transplantatie gebieden, ontstaat een mooi en natuurlijk resultaat.

Meer weten over een all-in FUE haartransplantatie in Istanbul?

Haaruitval is niet prettig en zorgt er helaas nog te vaak voor dat mensen in een sociaal isolement belanden. Heeft u last van overmatig haarverlies en onderzoekt u mogelijke oplossingen? Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep die een blijvend resultaat geeft. De ingreep is een geschikte oplossing voor haaruitval door alopecia androgenetica. Wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden en/of de kliniek in Istanbul? Maak een afspraak voor een consult bij Hairmen Clinics in Oosterbeek. Het consult is gratis. Tijdens het gesprek maakt u kennis met de kliniek en wordt de techniek uitgebreid toegelicht. Ook is het mogelijk om voorbeelden van eerdere resultaten te bekijken. Hairmen Clinics is telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 085-0044249.

Bezoek de homepagina van Hairmen Clinics voor meer informatie.

×

Hallo!

Whatsapp ons direct, of stuur ons een email naar info@hairmenclinics.nl

 

×