FUE – Verfijnd haarherstel

FUE haartransplantatie. Bovendien, folliculaire eenheidsextractie. Nu de meest populaire haartransplantatietechniek. De FUE-haartransplantatie is minimaal invasief. Om deze reden zijn korte kapsels mogelijk. Een Hair Dr FUE haartransplantatie zal uw haar op natuurlijke wijze herstellen. FUE beweegt natuurlijke groepen haren. Follikeleenheden (FU’s) genoemd. Vervolgens een voor een verwijderd uit de veilige donorzone. De FUE-techniek is geschikt om kleine stadia van haarverlies te herstellen. Zoals haarlijn- of kroonreconstructie. Omgekeerd ook geschikt voor gevorderde stadia van haaruitval.

Vervolgens met de vaardigheden van de chirurg. De haarzakjes worden geplaatst. Zorgvuldig verdeeld over het gebied van haaruitval. Vaak vanaf de haarlijn naar achteren. Mengen met het bestaande haar. Met als resultaat een natuurlijke en permanente haargroei. De geschoolde chirurgen van Hair Dr zijn zeer ervaren in de FUE, Follicular Unit Extraction haartransplantatietechniek.

Hoe FUE werkt:

Genetisch sterk haar wordt verwijderd uit het donorgebied / -zone. Traditioneel de achterkant en zijkanten van het hoofd. Hoewel er alternatieve donorgebieden beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld baard, borst en been. Ongeacht de donorzone. De haarzakjes worden voorzichtig verwijderd. Een voor een in hun natuurlijke groeperingen. Vervolgens worden ze gecontroleerd en schoongemaakt. Altijd onder vergroting. omdat dit de hoogste standaard van haargroei garandeert.

FUE wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De hersteltijd is kort. Vandaar dat het een snelle terugkeer naar het werk en een normale levensstijl mogelijk maakt. Met FUE blijft er geen lineair litteken achter. Als resultaat meer flexibiliteit bij kapsels. Aangezien eventuele tekenen van haarextractie minimaal zijn. De ervaring van Hair Dr-chirurgen levert natuurlijke FUE-resultaten op. Haarlijnen en dekking van het haar om de natuur na te bootsen. Met als resultaat een permanente haargroei.

DE FUE-PROCEDURE

Het donorhaar wordt geschoren. Klaar voor haarextractie. Een niet-scheeroptie is beschikbaar voor een geschikte kandidaat. Er wordt plaatselijk verdovingsmiddel en kalmeringsmiddel toegediend. Hair Dr-chirurgen voeren de FUE-donorhaarextractie uit. De haarunits zijn gescheiden. In natuurlijke groepen van 1-4 haren. Schoongemaakt en onderhouden in een op maat gemaakte “bewaaroplossing”. Hair Dr-chirurgen creëren de op maat gemaakte ontvangersites. Bekend als spleten. Klaar om de haarunits te plaatsen. Normaal gesproken begint u bij de haarlijn en gaat u terug. Bekwame technici plaatsen de haarunits / folliculaire units zorgvuldig. Onder toezicht van de dokter. Nabehandeling, medicijnen en instructies worden verstrekt. Voordelen: FUE gebruikt een verspreid extractiepatroon. Hierdoor wordt een lineair litteken vermeden. Maakt meer haarstyling-opties mogelijk. Snelle genezing resulterend in minimale uitvaltijd. Geschikt voor minimaal haarverlies en gevorderde stadia van haarverlies. Folliculaire eenheidstransplantatie resulteert in de natuurlijke verdeling van haargroei en resultaten.

Wat is FUE?

Follicular Unit Extraction (FUE) is een haartransplantatietechniek.

FUE verwijdert natuurlijke haargroepen uit het donorgebied. Haargroepen bestaan ​​uit 1 tot 4 haren. Een micro-punch omringt de haareenheid. Niet groter dan 0,75 – 1 mm in diameter. Hierdoor is er minimale verandering.

Hoe lang duurt het? Een FUE-haartransplantatie duurt doorgaans ongeveer acht uur. De tijd hangt af van het aantal benodigde grafts. De meeste FUE is een sessie van één dag. Tweedaagse FUE-haartransplantaties zijn mogelijk voor grote sessies.

Zijn er littekens van FUE? The Hair Dr zet zich in om de praktijk van FUE-transplantaties te bevorderen. De minimaal invasieve FUE kan kleine tekenen achterlaten dat een haartransplantatie is uitgevoerd. Zelfs bij nadere inspectie. De microdots genezen overuren. Als gevolg hiervan mengen ze zich met de natuurlijke huidskleur. Maakt korte en soms zelfs geschoren kapsels mogelijk.

Zijn er littekens van FUE? Bij de Hair Dr zijn we toegewijd aan het bevorderen van de praktijk van FUE-transplantatietechnieken. Als resultaat van onze techniek in combinatie met onze chirurgische achtergrond, kan onze minimaal invasieve FUE weinig tot kleine tekenen achterlaten dat een haartransplantatie is uitgevoerd. Zelfs bij nadere inspectie. De microdots genezen overuren en mengen zich met de natuurlijke huidskleur, waardoor korte en soms zelfs geschoren haarstijlen mogelijk zijn. Is de FUE-procedure pijnlijk? Geen enkele Hair Dr-haartransplantatie zou pijnlijk moeten zijn. Daarom mag een FUE-haartransplantatie geen pijnlijke ingreep zijn. Enig klein ongemak terwijl de lokale anesthesie wordt toegediend. Daarna zou er tijdens uw procedure geen ongemak mogen zijn. Zullen de resultaten natuurlijk zijn? Een natuurlijk FUE-resultaat is afhankelijk van een aantal factoren. De kwaliteit, normen en ervaring van uw FUE-arts en het technische team. Het begrip van de botstructuur van het gezicht en haarlijnontwerp. Het juiste gebruik van haarhoeken en haarverdeling. Wat kan ik verwachten na een haartransplantatie? Elke patiënt zal anders genezen. Hierdoor ontstaat er voor elke patiënt specifiek nazorg. Volg de instructies van de kliniek. Dit om de beste genezing en resultaat te bereiken. De genezing begint onmiddellijk. De eerste dagen vragen om de grootste zorg. bijvoorbeeld bij het slapen en wassen. Lelijke korstjes worden verwijderd met wassen. De getransplanteerde haren vallen ongeveer 30 dagen daarna uit om de haarzakjes te laten rusten. De follikels beginnen 3-4 maanden later opnieuw te groeien.

×

Hallo!

Whatsapp ons direct, of stuur ons een email naar info@hairmenclinics.nl

 

×