Haartransplantatie aanbieding

Wilt u een haartransplantatie aanbieding ontvangen? Hairmen Clinics hanteert scherpe behandeltarieven voor een haartransplantatie in Turkije. Prijzen beginnen vanaf slechts € 2.450 en zijn geldig voor mensen van over de hele wereld. Onze ervaren haarchirurgen in Turkije gebruiken de nieuwste haartransplantatie technieken voor een betaalbare prijs. De behandelingen variëren van 1.500 tot 5.000 grafts. Wij streven altijd naar een optimaal haartransplantatie resultaat. 

All-inclusive haartransplantatie aanbieding

Hairmen Clinics biedt naast een betaalbare haartransplantatie ook uitstekende resultaten. Door te werken met all-inclusive haartransplantatie tarieven weet u bovendien waar u op financieel gebied aan toe bent. Jaarlijks worden verspreid over Turkse haarklinieken meer dan 500.000 haartransplantaties uitgevoerd. De artsen die in onze kliniek werken, maken gebruik van geavanceerde apparatuur en passen moderne behandelmethodes toe. Inbegrepen in het behandeltarief zijn de volgende aspecten.

Moderne technologie

De moderne technologie heeft een positieve impact op veel aspecten van het dagelijks leven. Positief hierin is dat ook ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie technieken niet stil hebben gestaan. De tijd van de kenmerkende ontsierende haartransplantatie littekens is voorbij. Het haartransplantatie proces is fijner dan ooit tevoren. Zowel het oogsten als implanteren van de haarzakjes gebeurt op een geavanceerde manier. Dankzij de kennis en ervaring van onze haarchirurgen, ISHRS geregistreerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over littekens of een onnatuurlijke haargroei.

Overnachtingen en transfers

Omdat de haartransplantatie in Turkije plaatsvindt, is het niet mogelijk om direct na de operatie naar huis te gaan. De all-inclusive haartransplantatie is inclusief een driedaags verblijf in een 5-sterren hotel in de buurt van de kliniek. Ontbijt is eveneens inbegrepen. Vervoer van en naar het vliegveld en het hotel behoort tot het all-in pakket. 

Nazorg na de haartransplantatie

De dag na de operatie beoordeelt en controleert de haarchirurg de hoofdhuid en de haargroei. U ontvangt een postoperatief zorgpakket met daarin onder andere een antibioticakuur en ontstekingsremmers. Ook hoogwaardige verzorgingsproducten zoals shampoos en crèmes zijn inbegrepen. Na terugkomst in Nederland kunt u met vragen terecht bij onze consulenten in Oosterbeek. 

Persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces

Bij Hairmen Clinics kunt u vertrouwen op persoonlijke begeleiding. Dit zowel voor, tijdens als na de haartransplantatie. In Turkije zijn Nederlandse zorgmedewerkers aanwezig. Dit betekent dat u daar waar nodig kunt praten met specialisten, vragen kunt stellen of advies kunt krijgen zonder daarbij last te hebben van een taalbarrière. Weten dat u ter plaatse met de haarchirurg kunt praten, is vaak een geruststellende gedachte, waardoor u beter ontspannen aan de operatie begint.

Aanvullende mogelijkheden haartransplantatie Turkije

Optionele excursies en het bezoeken van bezienswaardigheden kunnen aan het pakket toegevoegd worden. Misschien wilt u tijdens uw bezoek aan Turkije ontspannen na de ingreep. U kunt ook met een lokale gids de hoogtepunten van Istanbul bezoeken. Dit is een geweldig manier om het meeste uit uw reis te halen. De tour kan op uw behoefte en wensen worden aangepast. Eventueel kunt u ook vooraf aan de haartransplantatie genieten van een welverdiende vakantie aan de Turkse kust. Bespreek de mogelijkheden met onze consulenten. 

Waar let u op bij het vergelijken van haartransplantaties in Turkije?

Als het gaat om het kiezen van een geschikte haarkliniek, moet u geen concessies doen. Vergelijk niet alleen op basis van tarief, maar kijk ook naar het gevoel dat u heeft. Een goede aanbieding voor een haartransplantatie beslaat alle aspecten van zowel de pre- als postoperatieve zorg. U verwacht persoonlijke begeleiding in combinatie met een state of the art behandeling. Een ander aspect is de prijs-kwaliteitverhouding van de aanbieding. Wanneer u daarnaast kijkt naar de kennis en ervaring van behandelend artsen heeft u heel wat keuzes te maken. Bij Hairmen Clinics kunt u vertrouwen op betrouwbaarheid, deskundigheid, professionaliteit en een hoogwaardig zorgniveau. 

Betrouwbare haartransplantatie Turkije

Haaruitval en een terugtrekkende haarlijn zijn veelvoorkomende haarproblemen. U bent niet de enige die ongewild met haarverlies te maken heeft. Haaruitval kan impact hebben op uw zelfvertrouwen en dat is een van de redenen om op zoek te gaan naar een behandeling. Niet iedereen staat direct te springen om een haartransplantatie in Turkije te laten doen. Online zijn veel voorbeelden te vinden van mensen die naar een Turkse haarkliniek geweest zijn. Kijk verder dan deze meningen. Samen met onze ervaren consulenten onderzoekt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie. We laten u behandelvoorbeelden zien en lichten de techniek en technologie toe. Hairmen Clinics streeft bij iedere ingreep naar topkwaliteit en het hoogste slagingspercentage. 

Goedkope haartransplantatie aanbieding

Omdat de operatie niet wordt vergoed, is het logisch dat u zoekt naar een betaalbare prijs. Online worden regelmatig cosmetische behandelingen als groepskorting aangeboden. Haartransplantaties vormen hierop geen uitzondering. Alhoewel u enthousiast bent met het geboden tarief, is voorzichtigheid geboden. Een groepskorting heeft vaak een beperkte inhoud. Een haartransplantatie is een behandeling die voor een goed resultaat op maat wordt gedaan. Let daarom op de inhoud van de aanbieding en kijk naar:

  • De haarkliniek en specialist die de ingreep aanbieden.
  • Het aantal grafts dat is inbegrepen.
  • De techniek die wordt toegepast.
  • Mogelijkheden voor nazorg.
  • Ervaringen en reviews van anderen.
  • Garantie.

Stel dat bij de haartransplantatie aanbieding 1.500 grafts zijn inbegrepen en uw behoefte is groter, dan kan het tarief dat u betaalt afwijken van de oorspronkelijke aanbieding. Zorg daarom dat u op de hoogte bent van de exacte kostprijs, voordat u de haartransplantatie bevestigt.

Persoonlijk haartransplantatie advies

Wilt u een haartransplantatie aanbieding op maat ontvangen? Heeft u vragen over de reis naar en het verblijf in Istanbul? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Hairmen Clinics. Eventueel kan een consult ook telefonisch of online plaatsvinden. Onze consulenten en haarchirurgen geven de voorkeur aan een persoonlijk adviesgesprek in de kliniek in Oostbeek. Uw haargroei en haarverlies worden beoordeeld en gekeken wordt hoeveel grafts getransplanteerd kunnen worden. Hier laten de consulenten u behandelresultaten zien en kunt u haartransplantatie voor en na foto’s zien. Stel de vragen die u heeft. Als u in aanmerking komt voor een haartransplantatie wordt een behandelplan samengesteld. Wilt u gebruik maken van de haartransplantatie aanbieding van Hairmen Clinics? In overleg met een consulent, plant u de reis naar Istanbul. Meer weten? Neem telefonisch contact met Hairmen Clinics op. U kunt ons bereiken op +085 0044249

×

Hallo!

Whatsapp ons direct, of stuur ons een email naar info@hairmenclinics.nl

 

×