Haartransplantatie Istanbul kosten

Haartransplantatie Istanbul kosten

Haartransplantatie kosten in Istanbul zijn variabel. Het verschilt per kliniek wat u voor de ingreep betaalt. Er zijn verschillende factoren die de kosten van een haartransplantatie beïnvloeden. Deze omvatten onder andere arbeids- en operationele kosten om de kliniek draaiende te houden. Het is belangrijk om de tarieven met elkaar te vergelijken en zo op de kosten van de ingreep te besparen. Als zogenaamde gezondheidstoerist kan het vergelijken van haartransplantatie Istanbul kosten uw ervaring erg interessant zijn.

All-in haartransplantatie Istanbul kosten

Als u voor Hairmen Clinics kiest, zorgen wij voor alles van A tot Z. We bieden comfortabele all-in haartransplantatie tarieven, plannen en organiseren het verblijf in Istanbul. Het enige wat u zelf regelt, maar ook in overleg met onze consulenten kunt doen, is het vliegticket. De all-in tarieven liggen tussen € 2.950 en € 3.950, afhankelijk van het aantal haarzakjes. Bij het tarief zijn inbegrepen:

 • Behandeling volgens de FUE techniek.
 • Het transplanteren van 1.500 tot 5.000 grafts.
 • Pijnloze haartransplantatie met plaatselijke verdoving. Geen hechtingen of littekens.
 • Natuurlijk resultaat en haar dat uw hele leven blijft groeien.
 • 2 overnachtingen in een 5 sterrenhotel, inclusief ontbijt.
 • Transfers tussen de luchthaven, de kliniek en het hotel.
 • Nederlandse begeleiding gedurende het proces.
 • Nazorg en controles.

De basisverzekering heeft geen vergoedingen voor haartransplantaties. Alleen wanneer haaruitval het gevolg is van een ongeluk of brandwonden kan soms een uitzondering gemaakt worden. Meer informatie leest u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

FUE haartransplantatie in Istanbul

De haartransplantatie wordt gedaan in een moderne kliniek in hartje Istanbul. De kliniek beschikt over geavanceerde apparatuur en de ingreep wordt gedaan door ervaren haarchirurgen. Afhankelijk van de aankomsttijd in Istanbul, wordt u eerst naar het hotel of de kliniek gebracht. Op dag 2 van uw verblijf gaat u naar de kliniek voor de ingreep. De haarchirurg tekent de haarlijn en legt uit hoe de dag eruit ziet. Na het verdoven van het donorgebied extraheert de arts de haarzakjes die nodig zijn voor een natuurlijk resultaat. Als de grafts zijn geïmplanteerd in de kale gebieden en de ingreep is beëindigd, gaat u terug naar het hotel. Slaap die nacht met een extra kussen. Dat neemt de druk van het hoofd weg.

Nazorg en terugreis

De volgende ochtend gaat u na het ontbijt terug naar de kliniek voor een controle en gesprek met de arts. Deze legt de nabehandeling toe en geeft u ontstekingsremmers, antibiotica en verzorgingsproducten mee. Afhankelijk van uw reisschema gaat u daarna naar het vliegveld om terug naar huis te reizen of u geniet nog een paar dagen van Istanbul. Wanneer u in Nederland nazorg nodig heeft, bent u daarvoor welkom in de kliniek in Oosterbeek. Hier kunt u ook terecht met vragen en/of bijwerkingen.

Waarom kiezen voor een FUE haartransplantatie?

De FUE haartransplantatie methode is effectief vanwege het vermogen van de haarzakjes om haren te blijven produceren na het transplanteren. De haarzakjes die haarchirurgen gebruiken, zijn niet gevoelig voor dihydrotestosteron en behouden deze genetische eigenschap ook na de transplantatie. Door de mogelijkheid om haarzakjes individueel te extraheren hoeft er niet in de hoofdhuid gesneden worden. Hechtingen zijn daardoor overbodig. De haargroei is natuurlijk en permanent. In de meeste gevallen is een FUE haarimplantatie een ingreep die eenmalig wordt toegepast. Andere behandeltechnieken bieden misschien tijdelijke verbetering, maar de resultaten zijn tijdelijk. Herhaling is nodig omdat anders de haaruitval opnieuw begint. Dit is met een haartransplantatie niet het geval. Wanneer u alle kosten bij elkaar optelt, is een FUE haartransplantatie in Istanbul zeker op lange termijn een uiterst betaalbare ingreep.

Besparen op haartransplantatie Istanbul kosten

Haaruitval doet uw zelfvertrouwen geen goed, het kan zelfs schadelijk zijn voor uw eigenwaarde. Haarverlies is een veelvoorkomend probleem en het beïnvloedt de manier waarop u naar uzelf kijkt. De een accepteert haarverlies sneller dan de ander. De haartransplantatie heeft dat beeld veranderd. Om de juiste keuze voor een behandeling te maken, is het belangrijk om de oorzaak van het haarverlies te laten onderzoeken. Haarverlies kan naast erfelijkheid ook andere oorzaken hebben. Haartransplantaties zijn vooral een uitstekende oplossing voor alopecia androgenetica bij mannen en vrouwen. Door het aanbod te bekijken en te vergelijken kunt u tot wel 50% op de kosten besparen.

 • Vraag meerdere offertes op.
 • Lees haartransplantatie reviews.
 • Maak kennis bij enkele klinieken.
 • Vergelijk de inhoud van de offertes die u krijgt.
 • Let op wat bij een behandeltarief is inbegrepen en hoe hoog bijkomende kosten zijn.

Kostprijs beïnvloedende factoren

Wanneer u de behandelmogelijkheden en kosten met elkaar vergelijkt, is het goed om te weten dat bepaalde factoren van invloed zijn op de prijs die u uiteindelijk voor de ingreep betaald. Hierbij wordt onder andere bedoeld:

 • Waar wordt de haartransplantatie gedaan?
 • Hoe ervaren is de haarchirurg?
 • Welke techniek wordt toegepast en hoeveel grafts worden getransplanteerd?
 • Tijd van het jaar waarin u reist.
 • De mogelijkheid om enige tijd van tevoren een goedkoper vliegticket te reserveren.

Als u bij onze consulenten in Oosterbeek komt, worden deze en andere punten uitgebreid met u besproken. U heeft zelf invloed op het behandelplan. Wachtlijsten zijn niet van toepassing. We kunnen de ingreep flexibel inplannen, zodat u gebruik kunt maken van betaalbare reismogelijkheden. Eventueel kunt u ook voor een last-minute behandeling kiezen. Deze optie is afhankelijk van de beschikbare vluchten van en naar Istanbul.

Meer weten over haartransplantatie kosten

Wilt u uw uitgedunde haardos voller laten maken? Wilt u weer een natuurlijke haarlijn hebben of wilt u weten of uw inhammen opgevuld kunnen worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij Hairmen Clinics in Oosterbeek. Tijdens een gratis consult nemen we alle stappen van het haartransplantatie traject met u door en geven advies over het aantal grafts dat getransplanteerd kan worden. Uw vragen worden beantwoord en het is mogelijk om haartransplantatie foto’s te bekijken van ingrepen die onze haarchirurgen eerder hebben gedaan. Bent u, om wat voor reden dan ook niet geschikt voor de gewenste ingreep, dan lichten de consulenten dit toe en bespreken eventuele alternatieve oplossingen voor het haarverlies dat u heeft. Een afspraak maakt u door telefonisch, of via WhatsApp contact op te nemen 085-0044249

×

Hallo!

Whatsapp ons direct, of stuur ons een email naar info@hairmenclinics.nl

 

×